De vijf leukste fashion apps

De vijf leukste fashion apps

De mobiele telefoon kan al jaren niet meer gemist worden, maar nu zijn de mobiele telefoons met apps al een feit.  Hieronder volgen de 5 leukste fashion apps. 

1. ShopStyle 

Online shoppen, daar houden we allemaal van toch? In deze app kun je alle merken vinden wie je maar kunt bedenken.  Wat ook erg leuk aan de app is, is dat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken en dus altijd de beste deal hebt.  De app is gratis.

 

2. Style.com

Dit is de site waar je alles over fashion kunt vinden. De nieuwste foto’s en video’s van fashion shows. Wat en wanneer maakt dan dus niet meer uit.

 

3. Trendstop Tracker 

Met deze app ben je er zeker van dat je als eerste weet wat de nieuwste mode is van dit seizoen. Dit nieuws komt van de mensen in de top van de mode industrie.

 

4. Satorialist 

De app van de welbekende fotograaf Scott Schuman van de website Satorialist. De best geklede mensen over de hele wereld zijn hier te zien. Leuk voor inspiratie toch?

 

5. Vogue Stylist 

De Vogue Stylist app helpt je bij het stijlen van je garderobe, gebaseerd op de laatste trends.  Maar dat is niet het enige wat deze app kan, met deze app stel je online je kledingkast samen en hij zoekt automatisch de dichtstbijzijnde winkels waar het verkocht word.

Tags: , ,

Plaats een reactie