Voetbalhumor

Voetbalhumor

Seedorf gaat met z’n team de motorsport in.. nu maar hopen dat ie geen stop en go penalty krijgt!!

 

Alle jongens van het Nederlands Elftal zitten de dag voor de WK-finale een potje te kaarten. Opeens gaat de telefoon! Waarop Seedorf opspringt en roept: “IK NEEM HEM WEL, IK NEEM HEM WEL!”

Wisten jullie dat alle thuiswedstrijden van Ajax risicowedstrijden zijn geworden? Marco Bakker heeft een seizoenkaart gekocht!

 

Guus Hiddink is bij Ajax op bezoek en bekijkt een training van Ajax.
Na afloop staat hij te praten met Ronald Koeman. Hij vraagt hem hoe hij nou de opstelling bepaald voor de wedstrijd.
“Ik kijk naar de prestaties op de training, de fitheid en ik doe een kleine intelligentie test met de spelers.” Zegt Ronald Koeman.
“Hoe gaat dat dan?” vraagt Guus Hiddink. “Kijk maar.” zegt Ronald Koeman en roept Johnny Heitinga bij zich.”Het is de zoon van je vader, en niet je broer.” vraagt Koeman aan Heitinga. “Dat ben ikzelf.” zegt Heitinga. ‘Goed zo” zegt Koeman. ”Zo doe ik dat.” zegt Koeman tegen Hiddink. “Dat moet ik onthouden.” denkt Hiddink.
De andere dag op de training van PSV besluit Hiddink het zelfde te doen.
Hij roept Bouma bij zich. “Het is de zoon van je vader en niet je broer.” Zegt Hiddink. Bouma staat te verzinnen en te verzinnen. ”Ehhh, ehhh, de bakker misschien?” “Nee, fout!,” zegt Hiddink, “Het is Johhny Heitinga.”
 
Een man staat naar een voetbalwedstrijd te kijken en heeft voortdurend luidruchtig kritiek op de scheidsrechter. Deze wordt het uiteindelijk zat en vraagt de man: “Wie fluit deze wedstrijd nu eigenlijk, u of ik ?!” “Kijk” zegt de toeschouwer, “Als u dat al niet eens weet is het geen wonder dat u er niks van bakt

 

Een jongetje zit met zijn hondje naar ajax – heerenveen te kijken en ajax verliest.Het hondje begint te huilen en een man vraagt aan het jongetje waarom huilt ie? Zegt het jongetje: nou dat doet hij altijd als ajax heeft verloren. Zegt de man en wat doet ie als ajax wint????? Zegt het jongetje weet ik, niet ik heb pas anderhalf jaar een seizoenskaart.
 
En we sluiten af met een mooie voetbal-blooper van Cristiano Ronaldo
 

Plaats een reactie