30-PLUSSER date liever oudere dan jongere vrouw

30-PLUSSER date liever oudere dan jongere vrouw

Single mannen boven de 30 daten het liefst met een oudere vrouw. Dat blijkt uit een poll op www.datingdoctors.nl. Voor de keus gesteld tussen een date met een tien jaar jongere en een tien jaar oudere vrouw, kiest bijna 60% van de alleenstaande 30-plussers voor de rijpere dame. 

De website www.datingdoctors.nl ondervroeg 1250 single mannen boven de 30 naar hun voorkeur voor een avondje stappen met een (veel) jongere of een oudere vrouw. Hoewel zes op de tien mannen een date met een rijpere vrouw prefereert, geeft 71% van alle ondervraagden als het op een serieuze relatie aankomt de voorkeur aan een jongere vrouw.

Datingdoctor Alphadoc komt met een verklaring: “Ik denk dat de meeste mannen een afspraakje met een oudere vrouw spannend vinden. Rijpere dames zijn seksueel zelfbewuster en hebben meer ervaring tussen de lakens. Dat spreekt mannen aan”, weet hij door zijn jarenlange ervaring. “Als het op een relatie aankomt, liggen de verhoudingen anders. Dan kiezen mannen toch voor het jonge bloempje met het strakke lichaam”, verwijst hij naar de uitkomst van de poll. “Misschien dat vruchtbaarheid een rol speelt?”, vraagt hij retorisch.

Alphadoc is de helft van het datingadviesbureau DatingDoctors, dat al sinds 2006 honderden mannen zelfbewuster heeft gemaakt in de omgang met vrouwen. Met collega-’arts’ Smoothdoc verzorgt hij trainingen, seminars en workshops voor onzekere mannen. De twee hebben ook enkele boektitels achter hun naam staan en haalden meermalen de landelijke media. Ze bieden hun diensten aan op www.datingdoctors.nl. Op de website verschijnen ook regelmatig polls.

Plaats een reactie