Stadsuitje organiseren?

Stadsuitje organiseren?

Nederland heeft vele prachtige steden waar zoveel gezelligs te beleven valt. En wilt u nu eens met vrienden of collega’s een stad bezoeken en niet alleen maar op een terrasje zitten, eten of winkelen maar ook écht eens iets zien van een stad?

Voor een een fantastisch aanbod van arrangementen per stad vindt u hier de beste stadsuitjes!
Van spelprogramma’s als Wie is de Mol en Stadsudoku waarbij u al spelenderwijs en in teams de stad leert kennen tot Stadswandelingen, uiteraard onder begeleiding van een gids, bijzondere avondprogramma’s om van restaurant naar restaurant te hoppen, overal een hapje te eten en met de gids weer verder gaat.

Alle programma’s bieden u de mogelijkheid om de stad te leren kennen maar ook gezellig met elkaar UIT te zijn. De uitjes zijn in verschillende steden in Nederland!

Amsterdam
Stadswandeling Amsterdam. Tour, rondleiding. Wat dacht u bijvoorbeeld van smartlappen zingen op de Zeedijk, een puzzeltocht maken door Artis of een gezellige borrel boottrip maken door de Amsterdamse grachten.

Utrecht
Ontdek Utrecht tijdens een stadsrondwandeling. Ontdek de Grachten de gezellige binnenstad. Utrechtse uitjes beginnen hier.

Nijmegen
Stadsrondleiding in Nijmegen. Beleef Nijmegen, de oudste stad van Nederland, in groepsverband. Geniet van deze leuke uitjes voor groepen en bedrijven. Uw Nijmeegse stadsrondleiding begint hier.

Leeuwarden
Ontdek de hoofdstad van Friesland. Laat al uw creativiteit gaan met het schilderen van één van de stadsgezichten, maak een mooie stadswandeling of verken Leeuwarden met een grachtentour.

Rotterdam
De stad met de prachtige skyline, ‘s werelds grootste haven, actieve groepsuitjes ook op het water, leuke restaurantjes en een bijzonder aanbod van stadsprogramma’s. Kortom: Rotterdam moet u echt eens op een bijzondere manier gaan ontdekken met vrienden, familie of collega’s.

Maastricht
Deze gezellige stad in het Heuvelland biedt volop mogelijkheden om de stad eens echt op een bijzonder manier te ontdekken. Met een spel, avondje uit en van restaurant naar restaurant hoppen, actieve programma’s. Te veel om op te noemen dus u vindt vast een passend programma voor uw groepsuitje.

Dit zijn uiteraard slechts een aantal steden in Nederland die we hebben uitgelicht.
Voor nog meer leuke steden klikt u hier!

Plaats een reactie