De mooiste sport vrouwen!

De mooiste sport vrouwen! Maria Sharapova

Nederland kent mooie sport vrouwen maar internationaal zijn ook vrouwen wie niet alleen meer bekend zijn om de sport wie ze goed kunnen maar ook om hun schoonheid. Hieronder volgt een top 5 van mooiste sport vrouwen met ieder zijn talent. 

 

Op nummer 5, 

Alana Blanchard is op het Amerikaanse eiland Hawaï geboren,  en is daar ondertussen een bekende surfster ze staat ook al vanaf haar vierde op  een board. Maar ze staat niet alleen bekend om haar mooie bewegingen op het surfboard maar ook om haar schoonheid. Daarom verdiend ze ook zeker een nummer 5.

 

Alana Blanchard

Op nummer 4,

 Kim Glass is een bekende Amerikaanse volleybalster en speelt momenteel voor het Tsjechische Modranská Prostejov. Haar tips voor een geweldig lichaam? Elke ochtend volleyballen van negen tot twaalf. Gevolgd door wat krachttraining in de middag. Zoals zei dat zo mooi kan zeggen, appeltje eitje…

 

Op nummer 3, 

Naomi van As, een mooie Hollandse meid. Ze speelt hockey op hoog niveau. De 28-jarige speelt voor de nationale vrouwenploeg en werd in 2009 door de Internationale Hockey Federatie verkozen tot beste hockeyster ter wereld. Maar niet alleen daar staat ze bekend om ze is ook nog eens één van de mooiste sporters en ook heeft ze al enige tijd een relatie met Sven Kramer.

 

Naomi van As

Op nummer 2, 

Leryn Franco heeft een welverdiende tweede plaats met haar schoonheid en haar sport vermogens. Ze is niet alleen bekend als speerwerpster in Paraguay maar ook al model heeft ze groot succes. Franco kwam twee keer uit voor Paraguay op de Olympische Spelen, maar sneuvelde in de kwalificatieronde.

Leryn Franco

 

Op nummer 1,

De Russische Maria Sharapova is in Siberië geboren en begon al op jonge leeftijd met tennissen. Ze heeft met tennis veel succes en speelt ook op hoog niveau. De Russische Maria Sharapova is de op één na jongste tennisspeelster die ooit Wimbledon heeft gewonnen.

  1. Denk dat veel mensen wel kunnen leven met deze keuze!

Plaats een reactie