Top 10 stoere uitjes

Top 10 stoere uitjes

Deze groepsuitjes in Nederland zijn speciaal gemaakt voor stoere mannen (én vrouwen). Beleef een super leuk dagje weg voor een vrijgezellenfeestje of met familie en vrienden. Ga met z’n allen de uitdaging aan en zoek je grenzen op. Kan het jo

buy viagra

u ook niet snel, hoog of spannend genoeg? Bekijk dan hier ons aanbod stoere groepsuitjes in Nederland. Durf jij het aan?

1. Tandemsprong op Texel
De Tandemsprong is de eenvoudigste manier om kennis te maken met parachutespringen. Je hoeft er bijna niets voor te doen. Alleen een dosis durf en motivatie zijn voldoende. Op een hoogte van minimaal drie kilometer schuift de deur open en samen met de jumpmaster val je met een snelheid van ongeveer 200 kilometer per uur naar beneden. Tijdens deze absoluut indrukwekkende ervaring, kun je genieten van een schitterend panorama.

2. Strandbuggy rijden in Drenthe
Altijd al willen rijden over het strand met een echte strandbuggy? Ga dan voor dit stoere groepsuitje in Drenthe! Sinds kort beschikt het Sportlandgoed over een aantal strandbuggy’s waarmee je heerlijk over het strand kunt scheuren. De buggies zijn door hun constructie wel volledig veilig dus kun je lekker los gaan. Wil je een parcours afleggen met de buggy ook dit is geen probleem wij zetten graag een tour voor je uit.

3. Powerkiten en Blokarten aan zee
Heb jij de wind in de zeilen? In deze strijd met de elementen leren de deelnemers eerst om een grote vlieger onder controle te houden (Kiten). Daarna volgt het spectaculaire onderdeel blokarten. Voel de wind door je haren, ervaar de snelheid en geniet van deze avontuurlijke sport. Ervaar de windkracht aan Zee. Uitdagend groepsuitje op verschillende stranden in Nederland te doen.

4. Zelf Ferrari rijden
Droom je er al heel lang van om zelf eens in een echte Ferrari te rijden of je te laten rijden? Neem deze kans en maak er meteen een gezellig weekendje uit van! 45 minuten lang ben jij de chauffeur maar kun je je ook laten rijden. Je rijdt over landwegen, door een stad en ook een stuk over de Duitse snelweg, waar geen snelheidslimit geldt! Je zal de enorme kracht en snelheid van de Ferrari voelen. Een belevenis om nooit meer vergeten.

5. Beklim de Adventure Towers in Arnhem
Hou jij wel van een leuke uitdaging en wil je eens iets uniek doen met vrienden, familie of collega’s? Beklim dan eens een elektriciteitsmast! De oversteek begint op 25 meter hoogte in het valkennest van het klimcentrum en voert via verschillende touwbanen naar de 1e Tower en vervolgens naar 2e Tower. Deze torens staan garant voor een spectaculaire belevenis op hoogte!

6. Grotbiken in Valkenburg
Uniek in Europa! Op een, speciaal voor de grot aangepaste, mountainbike leg je een parcours van 8 tot 10 kilometer af door het immense gangenstelsel (70 kilometer!). Onder leiding van een ervaren ASP-gids ga je op zoek naar de mooiste plekjes van de grot. Onderweg zal er een en ander worden verteld over de grotten en kun je genieten van de zeer aparte sfeer die de mergelwereld te bieden heeft.

7. Indoor Skydive sessie
Heb je zin in een spectaculaire activiteit, dan zit je hier goed! Bij dit arrangement ga je 3 sessies vliegen in de windtunnel, dit is vergelijkbaar met 6 sprongen vanuit een vliegtuig. Hier zul je ervaren wat het ultieme gevoel van vrijheid is. Wij maken het voor jong en oud mogelijk om zelfstandig te indoor skydiven op de kracht van wind.

8. Palingrace op unieke botters
De Palingrace is een competitieve zeildagtocht met unieke Botters. De Palingrace is een initiatief van een groot aantal Botter-schippers. Welk team wordt de winnaar. Wie levert het eerste het paling kistje af en mag met de prijsuitreiking het felbegeerde pondje paling mee naar huis nemen. Een team bestaat uit maximaal 12 personen per Botter. Een ware belevenis op het Veluwemeer!

9. Kleiduiven schieten
Altijd al een keer met een hagelgeweer willen schieten? Niet geschoten is altijd mis. De kleiduif is een gebakken schoteltje van 11 x 2 cm. dat door werpmachines met een snelheid van circa 110 km. p/u. ruim 80 meter ver geworpen wordt. De machines staan in verschillende richtingen opgesteld. Dit maakt het zo spannend, bij een van de posten weet je zelfs vooraf niet in welke richting de kleiduif zijn vlucht zal volgen.

10. Stoer paintballen met z’n allen
Paintball is het spel met de verfkogeltjes. Hierbij is het de bedoeling de tegenstanders uit te schakelen met deze verfkogeltjes, die afgevuurd worden door een speciaal paintball geweer. Deze recreatieve sport geeft het lichaam en de geest de verkwikkende (inspannende) ontspanning die wij allemaal van tijd tot tijd nodig hebben. Lekker bezig zijn in de natuur! Heerlijk in het bosgebied van Rucphen.

Op zoek naar meer inspiratie? Bekijk hier ons aanbod actieve en avontuurlijke uitjes in Nederland!

 

Plaats een reactie