Vrijgevigheid sleutel tot succes relatie

Vrijgevigheid sleutel tot succes relatie

Veel mensen denken dat sex de belangrijkste factor is in een relatie, maar dat is ook een factor maar zeker niet de belangrijkste. Vrijgevigheid dat is een hele belangrijke in een relatie. En daarmee kun je eigenlijk zeggen de belangrijkste.

 

Dat blijkt uit een onderzoek van de University of Virginia onder 1.400 heteroseksuele koppels tussen de 18 en 46 jaar oud. Partners die elkaar vaak cadeautjes en kleine attenties geven, zijn vijf keer zo gelukkig, zo blijkt uit het onderzoek.

 

 

Vrijgevigheid

De vrijgevigheid hoef helemaal niet zo groot te zijn, het mogen eigenlijk maar kleine gebaren zijn. Voorbeeldjes van vrijgevigheid is een bos bloemen, een kop koffie of misschien alleen al een fijne rug massage.  Daarin is wel belangrijk dat je geeft wat de partner ook echt graag wil hebben.

 

Seks

Seks is en blijft een belangrijke factor in een relatie. Een relatie met een goed seksleven is 10 tot 13 keer zo gelukkig als een relatie met een matig seksleven.  Maar ook in het seks leven is vrijgevigheid niet onbelangrijk, want dat kan het seksleven ook een positieve draai geven.  Dan bestaat het niet uit cadeaus maar meer aan lichamelijke attenties.

 

Plaats een reactie