Mannen weten wat vrouwen willen!

Mannen weten wat vrouwen willen!

Mannen blijven het altijd nog moeilijk vinden het is kerst, de vrouw is jarig of er moet weer eens wat leuks gekocht worden. Maar mannen beginnen steeds beter te begrijpen wat de vrouw nou eigenlijk wil hebben.  Waarmee kunnen ze de vrouw nou echt verrassen, het is nu niet meer een vraag voor de man maar een weet. 

 

De vrouwen hebben zelf een top drie wat ze graag willen hebben. En de mannen hebben eigenlijk de zelfde top drie als het gaat om het geven van een mooi cadeau. De vrouw heeft het liefst een lekker dagje weg/ nachtje weg. Op nummer twee staat een mooi sieraad, blijven ze altijd mooi vinden en op nummer drie staat cosmetica spullen. Mannen geven eigenlijk aan dat ze de zelfde cadeaus zouden kopen.

 

Moeite 

Voor mannen is het wel geruststellend dat bij het geven van het cadeau het bij de vrouw niet altijd gaat om de inhoud maar ook de moeite wie de man er in heeft gestoken. 70% van de ondervraagde die vinden het belangrijk dat hun man of vriend er zelf veel moeite voor heeft gedaan. Maar de rest van de vrouwen geeft aan het zelf ook wel graag te kopen, dan weten ze zeker dat ze het goeie en het leuke hebben.

  1. Rob Kraaijenvanger

    Als de vrouwen nou gewoon eens zeggen wat ze willen en er niet zo omheen draaien of geheimzinnig over doen.

Plaats een reactie