Niels van Alphen 30e in Main Event WSOP

Niels van Alphen 30e in Main Event WSOP

Niels van Alphen is tijdens de World Series of Poker op de 30e plaats in het Main Event geëindigd.

 

De Nederlander die het vrijwel al de gehele dag als shortstack moest doen gooide uiteindelijk al zijn geld erin met A-K. Zijn tegenstander, Cylus Watson toonde 9-9 wat betekende dat onze landgenoot een A of een K moest hitten om in het toernooi te blijven. Helaas kwam er geen hulp van de kaarten met een board van 5-7-4-7-Q wat de uitschakeling van onze landgenoot betekende.

 
Uitstekende prestatie
Van Alphen is niet alleen de beste Nederlander in het 2012 WSOP Main Event maar staat ook meteen in de top 5 van beste WSOP Main Event prestaties van Nederlandse pokerspelers. De 30e plaats leverde hem ook nog is het fantastische bedrag van $236.921 op.

 
Finaletafel komt in zicht
In Las Vegas wordt vandaag nog door gespeeld tot de laatste negen spelers bekend zijn. De finaletafel wordt pas afgewerkt in oktober dus het duurt nog even voordat we weten wie de officieuze wereldkampioen poker van 2012 is. Naast Niels van Alphen waren er nog een aantal Nederlanders die een prima prestatie leverde in Las Vegas. Oscar Kemps verdiende $44.655 met een 213e plaats. Bryan van Rijsbergen won hetzelfde bedrag met zijn 200e plaats en Marcel Lüske eindigde net buiten de top 100 (102e) wat hem een bedrag van $52.718 opleverde.

Plaats een reactie